Skip to content

Как се качва снимка в Instagram от компютър

Instagram е една от най-използваните и най-популярни социални мрежи в днешно време. Платформата е оптимизирана за мобилни устройства, но разбира се може да се ползва нормално и на компютър. Повечето потребители снимат с телефона си и лесно и бързо споделят кадрите директно през приложението на смартфона. Някои хора биха предпочели обаче да имат опцията да качват снимки и от компютъра си. Това може да се случи по няколко начина. Аз ще ви покажа как качвам снимки в Instagram от компютър с Windows и ползвайки Google Chrome.

Когато отворите https://www.instagram.com на компютъра си стандартно никъде няма бутон за качване на снимка. Нещата изглеждат горе-долу така:

Като първа стъпка натиснете на клавиатурата си бутона F12, отстрани ще се появи панел с кодове, нека това не ви плаши, няма да пишете или променяте нищо.

Втора стъпка – горе в ляво на появилият се панел кликнете върху иконата за мобилни устройства, за да преминете към нов изглед. Ще се промени визията на сайтът сякаш го гледате през мобилно устройство.

Трета стъпка – рефрешнете браузъра. След това вече се появява бутон за качване. Нататък знаете как да процедирате 🙂

Това е и удобен момента да ви поканя да последвате моя профил в Instagram – https://www.instagram.com/ognyanstoynev/

Благодаря ви от сърце!

Публикувано вСтатии