Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Сватбата на Ива и Тони

Локация: София

Сватбено парти - Хотел Рамада, Зала Опал

Сватбен организатор и декорация - Сватбено кафе

Сватбен Фотограф - Огнян Стойнев

Втори Фотограф – Георги Лулев

Видеография - Neodigital

Прическа – Beauty Studio TIARA

Грим - MAKE Up-Miss BONI

Фотосесия – Парк Хиподрума

DJ – DJ Mateyski

Водещ – Малина Цветанска

Гост изпълнител – Бойка Дангова

Локацията

Хотел Рамада в близост до Централна гара в София предлага прекрасни условия за провеждане на голямо сватбено тържество. Зала Опал е красива, просторна и висока и събира до 200 гости. Залата има добро осветление, но с хубаво ефектно осветление подсигурено от професионален осветител може много лесно да се превърне в парти локация с визия по ваш вкус и да бъде атрактивно място за един сватбен фотограф. Обема на помещението предлага възможност да се снима както между гостите на дансинга, така и с телеобектив от далече внасяйки разнообразие в кадрите и оставяйки танцуващите в неведение, че са снимани. В пространството пред залата има възможност за провеждане на изнесен ритуал, какъвто бе случая и в сватбата на Ива и Тони.

Денят на сватбата

Денят се оказа с променливо време, ту валеше, ту грееше силно слънце. За щастие имахме късмет и се промъкнахме почти изцяло между капките, когато беше необходимо.

Голяма част от подготовката на булката и младоженеца бе в хотела. Почти всички хотели в които се провеждат сватби, като комплимент предоставят на младоженците апартамент. Това често е добра опция за подготовка, грим и снимки. Гримът на Ива беше в салона на Мис Бони – изключително уютно и модерно място, предлагащо възможност за доста интересни снимки под фона на приятна музика. Споменавал съм и друг път колко е важен грима за всяка фотосесия. Освен, че е важен фактор при снимките, качествения и подходящ грим дава допълнителна самоувереност и спокойствие, което се вижда в кадрите. За фотосесия имахме малко време в близкия до дома на булката парк Хиподрума, като накрая ни заваля и лек дъжд, под който също успяхме да направим малко кадри. За своя църковен брак Ива и Тони бяха избрали Храм „Свето Успение Пресветая Богородица“ в кв. Хиподрума разположен до булевард България.

След църквата гостите бяха поканени на изнесен ритуал в хотела, на фона на впечатляващо красив декор създаден от момичетата от Сватбено кафе.

Партито

С толкова много весели и настроени за купон хора в прекрасно украсена зала с качествено ефектно осветление нямаше как да е друго освен уникален купон. Постоянно пълен дансинг с много емоционални моменти е мечта за всеки сватбен фотограф.

За първия си танц освен ефектно осветление Ива и Тони бяха подсигурили и машина за сух лед, която имитира сценичен дим и добавя още един хубав романтичен и красив детайл.

Многобройни изненади и забавление имаше и за гостите и за младоженците и техните кумове. Гост изпълнител на сватбата беше певицата Бойка Дангова, която допълнително допринесе за атмосферата на партито.

Искрени благодарности към Ива и Тони за отношението към моя екип и за незабравимите и зареждащи моменти, на които станахме свидетели. Поздравления за кумовете ви и всичките ви гости, които се забавляваха така силно с вас!