Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Локация: Хотелски комплекс „Дивеците“, с.Ичера, област Сливен

Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

DJ – DJ Живко Микс

Локацията

Като Сватбен фотограф често ми се налага да пътувам. Обичам да снимам на нови и различни места във всички краища на България. Новите локации могат да бъдат много вдъхновяващи и да окажат позитивно влияние върху цялостния стил на фотографа. Затова, когато се срещнах със Зори и Митко за първи път по повод сватбата бях много въодушевен. Те живеят в София, но за своята сватбена приказка бяха избрали село Ичера. Това прекрасно село се намира на 25км от гр.Сливен и на също толкова от гр.Котел. Уютно местенце където освен хубави сватбени снимки, спокойно може да се отдадете и на пейзажна фотография. За църковния брак Зори и Митко бяха избрали църквата „Св. Димитър Солунски, находяща се в селото и построена през 1842г. Партито бе в хотелски комплекс „Дивеците“

Денят на сватбата

Зори и Митко бяха наели целият хотелски комплекс за приятелите и близките си ден-два по-рано, за да могат всички да си починат, да се позабавляват и да се настроят за сватбата. С тях бе и най-важната гостенка на сватбата – страхотната им дъщеричка Белослава. Самият ден разбира се започна с подготовката на булката – грим и прическа. Зори се бе изолирала в една от къщите в комплекса с останалите момичета, където се забавляваха и подготвяха. След като всички бяха готови дойде и младоженецът и последва много вълнуващ първи поглед между двамата, който разчувства най-близките им.

Предвидената сватбена фотосесия трябваше да се състои от две части – преди и след църковния брак. За съжаление, природата реши да се намеси и след църквата заваля обилен дъжд, което съкрати времето за снимки. Въпреки това успяхме на направим хубави кадри преди това, из романтичните улички в селото. Разбира се, малката Ава също се включи в снимките. Именно с нейно участие успях да направя един от най-любимите ми сватбени кадри – как малката Ава се учи да ходи стъпвайки върху сватбената рокля на майка си.

Партито

За партито, което бе на открито и емоциите от вечерта на сватбата каквото и да кажа ще е малко. Дъжда спря точно на време и като че ли допринесе за уникалната атмосфера. Един от най-веселите и емоционални купони, които съм снимал на сватба. Всички се забавляваха от сърце и непрестанно. Изобщо за целия подход към сватбата от страна на Зори и Митко и техните близки мога да кажа само – моите поздравления и благодарности, че ме направихте част от този ден!