Skip to content

Сватбата на Ади и Жоро

Дата: 27.06.2015г.

Локация:  Резиденция Тера София

Църковен брак:  Храм „Св. Йоан Рилски“ – Софийска духовна семинария

 

Първо искам да изкажа огромна благодарност към Ади и Жоро за доверието и честта да присъствам на една от най-емоционалните сватби.

 

 

27ми Юни бе прекрасен слънчев ден. Още от свежите ранни часове на деня усещах, че ме очаква специален ден и много ще се забавлявам.  Изпих едно солидно кафе и се запътих към Красна поляна, където се намираше домът на Ади. Посрещнаха ме самата Ади и родителите и, като всички вече очевидно бяха преодоляли лекото напрежение и искрено се наслаждаваха на подготовката за тържеството. А подготовката се оказа доста забавна и различна. Имаше невероятни изненади за групата на Жоро, която очаквахме съвсем скоро.

Сватбата на Ади и Жоро - 14

Наоколо обаче нещо витаеше във въздуха…не можех да го определя в началото, но после разбрах…беше чистото щастие 🙂 четеше се в милите погледи между майка и дъщеря, в гордостта изписана в очите на бащата на булката, както и в треперещия глас на бабата на Ади.

Сватбата на Ади и Жоро - 13 Сватбата на Ади и Жоро - 12

Скоро след това пристигнаха и прекрасните шаферки на булката и цялата къща се изпълни с още повече смях и настроение. Пикът на емоциите естествено настъпи при „първият поглед“ между Ади и издържалия всички изпитания Жоро.

Сватбата на Ади и Жоро - 11

За своя църковен брак младоженците бяха се спрели на  Храм „Св. Йоан Рилски“ – Софийската духовна семинария, където след ритуала направихме и фотосесията им.

Сватбата на Ади и Жоро - 10

Сватбата на Ади и Жоро - 9

Сватбата на Ади и Жоро - 8

Сватбата на Ади и Жоро - 6 Сватбата на Ади и Жоро - 7 Сватбата на Ади и Жоро - 5 Сватбата на Ади и Жоро - 4

Сватбата на Ади и Жоро - 3

Гражданският брак бе сключен като изнесен ритуал в градината на Резиденция Тера София, където по-късно се състоя и незабравимото парти. Естествено, Ади и Жоро  не изневериха на стила си и на ритуала, от нещо стандартно го превърнаха в изненадваща и интересна церемония за своите гости, изпълнена със забавни акценти измислени внимателно  от самите тях.

Естествено, изненадите за гостите не спряха до тук. В страхотно украсената зала Тера, още с първия танц за всички бе ясно, че партито ще е невероятно. Всъщност…мина като един миг! 🙂

Сватбата на Ади и Жоро - 2

Сватбата на Ади и Жоро - 1

Сватбата на Ади и Жоро - 15

Публикувано вСватби