Skip to content

Сватбата на Славка и Стоил

Дата: 23.08.2015г.

Локация: Велинград

Специални благодарности на Славка и Стоил за уникалното им настроение през целия ден и искрените емоции. Благодарности и към Георги Лулев за възможността да присъствам на това събитие.

 

По покана на моя приятел и колега фотограф Георги Лулев (georgilulev.com) в слънчевия 23ти Август 2015г. се озовах във Велинград за да се включа като част от екипа по заснемането на сватбата на едни страхотни и силно обичащи се хора – Славка и Стоил.

След  любимата ми доза ароматно сутрешно кафе и чаша фреш в компанията на Жоро и стандартните уточнения в последния момент преди събитието се отправихме към родните домове на Славка и Стоил, за да се захванем със заснемането на подготовката им, а след това и взимането на булката.

Сватбата на Славка и Стоил 3

Сватбата на Славка и Стоил 2

     За да сключат своя църковен брак Славка и Стоил бяха избрали черква, която не бях виждал, въпреки многобройните ми визити във Велинград – Храм „Света Троица“ в кв.Каменица.  Там ни посрещна отец Антон. Скоро след нас пристигнаха и всички гости, както и младоженците разбира се.

Сватбата на Славка и Стоил 4

Сватбата на Славка и Стоил 5

Сватбата на Славка и Стоил 6

Сватбата на Славка и Стоил 7

     Веднага след церемонията в черквата направихме общи снимки и фотосесия на младоженците, кумовете и шаферите в зеления двор около храма. Там вече лекото напрежение бе останало на заден план и веселото настроение и емоциите започнаха да надделяват.

Сватбата на Славка и Стоил 8 Сватбата на Славка и Стоил 9 Сватбата на Славка и Стоил 11 Сватбата на Славка и Стоил 12 Сватбата на Славка и Стоил 10

     Подписването на гражданския брак бе по времето на прочувствена церемония в градината на ресторанта на хотел „Двореца“ – доста познато и обичано място в непосредствена близост до един от парковете във Велинград.  Младоженците бяха подготвили доста приятни изненади за приятелите си и на където и да се обърнех имаше не само усмивки, но и много смях 🙂

Сватбата на Славка и Стоил 13 Сватбата на Славка и Стоил 14 Сватбата на Славка и Стоил 15

     За купона в ресторанта трудно ще ми стигнат думите,  а и как мислите – партито се водеше от DJ Бедрос и тези които го познават знаят на какво е способен, особено с такъв обем тръпнещи в очакване на купон млади хора 🙂 А най-впечатляващото бе, че  булката ни се оказа професионален танцьор 🙂

Сватбата на Славка и Стоил 16

Сватбата на Славка и Стоил 17 Сватбата на Славка и Стоил 18 Сватбата на Славка и Стоил 20 Сватбата на Славка и Стоил 19

    На тази сватба видях една от най-красивите сватбени торти – ръчно изработена от майката на Стоил – наистина бе произведение на изкуството!

Сватбата на Славка и Стоил 1

Публикувано вСватби