Skip to content

Стелла!

Стелла! Това е артистичния псевдоним на една млада българска авторка, която имам честта да познавам – Стела Илиева. Запознах се с нея преди по-малко от година, естествено по работа – беше и необходим фотограф за поредното и участие в широко посещавания традиционен „Панаир на книгата“ в НДК. Научих за тази уникална особа след като вече имаше издадени две много успешни книги зад гърба си – „В очакване на утре“ и „42 дни живот“.  Втората книга описва чувствата на авторката в разтърсващите последни дни от живота на своята майка – ако я прочетете определено може да преосмислите ценностната си система и приоритетите в живота.

Предстои да бъде издадена новата уникална книга на Стелла на тема „любов“! Това бе и повода да се срещнем за втори път – участието и в 43ти международен панаир на книгата в НДК, където част от читателите и имаха удоволствието да са част от прелюдията към новата творба.

Стелла
Стелла – Панаир на книгата

Това което харесвам най-много у Стелла освен самите книги е отношението и. Отношението към това което върши  и амбицията, която я ръководи – макар самите книги да се успели за момента най-вече на родния пазар тя се отнася към представянето си и продукта си с огромна почит и професионализъм, тъй като знае, че успеха зад граница не е далеч. За всяко участие Стелла ползва сериозен екип – актьори, водещи, фризьор, гримьор, фотограф, асистенти и др. тъй като с присъщата си взискателност държи всичко да бъде перфектно!

Прави впечатление, че винаги посреща гостите си лично, с искрена благодарност и характерната сто каратова усмивка


Stella_13-Dec__019 Stella_13-Dec__013 Stella_13-Dec__015

 

 

На снимките по-долу – актьорите, които водят шоуто получават последни инструкции и всичко започва..

Stella_13-Dec__022 Stella_13-Dec__008

Всички слушат с интерес момчетата

Stella_13-Dec__054 Stella_13-Dec__053 Stella_13-Dec__039 Stella_13-Dec__044

Но след като Стелла излиза на сцената публиката вече слуша в захлас…оказва се, че я бива и в говоримата реч също толкова колкото и с „перото“.

Stella_13-Dec__072 Stella_13-Dec__071 Stella_13-Dec__080

Накрая гостите получиха изненада – всеки уважил събитието като комплимент получи малка стъклена бутилка уиски.

Stella_13-Dec__113

 

Определено обичам да снимам културни събития, където човек може да се обогати и зареди положително не само от контакта с хората, но дори само като зрител.

Публикувано вСъбития