Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Приятели

БГ Травел

БГ Травел

Бони Бонев

Бони Бонев

Георги Лулев

Георги Лулев

DJ Bedros

DJ Bedros

Меломан.БГ

Меломан.БГ

Сватбена aгенция Алегрия

Сватбена aгенция Алегрия

Тук ще видите част от хората, които бих препоръчал на драго сърце. Една част от тях са колеги, а други са хора с които работя и имам прекрасни впечатления.

Организация на сватба

За организация на сватба човек може да подходи по различен начин и да започне от различна отправна точка. Първо разбира се се избира датата. След това някои клиенти ангажират първо ресторант, други DJ, а трети се свързват първо с фотограф или видеограф. Когато и да се свържете с мен с удоволствие бих ви помогнал да изчистите и оптимизирате вашия сватбен график. Това често е нелека задача. Мога да ви дам препоръки за всяка евентуална част от екипа като ви препоръчам приятели с които имаме сходни стилове на работа или се допълваме.

Като сватбен фотограф аз съм само една част от целия екип, който младоженците наемат за сватбата си. Фотографът или фотографите, както и видеографите са тази част от екипа ангажирани със запаметяване на важните и интересни моменти от деня. Ние сме с младоженците почти през целият ден – от подготовката, след това на фотосесията, по време на гражданския брак, църковния брак, партито в ресторанта чак до късно вечерта. Разбирателството, уважението и взаимопомощта между тези две звена е абсолютно задължително за добър краен резултат. Преди обаче снимащия екип да започне да твори много други хора и екипи са се включили в процеса и са дали най-доброто от себе си. Първоначално двойката се среща до няколко пъти с управителя или хора представляващи ресторанта или локацията, където ще бъде партито. Като професионалисти тези хора ще ви зададат много въпроси, за да могат да свършат работата си перфектно и да сте доволни от партито си. Ще изясните освен менюто и напитките също така и най-удачното разпределение на масите и всичко свързано с останалата част от екипа. След това много клиенти ползват сватбена агенция за помощ и идеи при организацията. От такава агенция могат да ви съдействат почти по всеки въпрос свързан със сватбата от украса на ресторанта до избор на сватбена рокля. В един момент всички хора от екипа ще чувствате като приятели. В деня на сватбата, всичко започва с подготовката. Всяка булка мечтае да изглежда зашеметяващо. За това много важна роля ще изиграят и хората, които изберете да се погрижат за прическата и грима ви. Това са и първите хора от екипът ви, които ще се включат в същинската част от сватбата, затова е и много важно да са позитивни хора освен добри професионалисти. Качествения грим е изключително важен за снимките. Без значение дали желаете лек или тежък грим, без значение дали имате почти перфектна кожа или малки проблеми добрият гримьор освен, че ще ви накара да се чувствате по-красива ще подчертае каквото е необходимо и това ще личи на снимките.

Организиране на Меден месец

След дългоочаквания купон с всички роднини, близки и приятели много двойки поемат на сватбено пътешествие, за да прекарат малко време сами на някое прекрасно място. Както ползвате сватбена агенция за организация на сватба, така може да ползвате и туристическа агенция за да организиране на меден месец. Бих ви препоръчал БГ Травел. Агенцията вече има опит с организирането на подобни програми и пътувани в чужбина, а също така и с организиране на сватбени пътешествия за чужденци в България.