Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Услуги

За да мога да Ви предложа възможно най-добрата за Вас оферта, моля напишете на коя дата и къде ще бъде сватбата Ви, колко гости очаквате, какви ритуали ще има и всякаква информация, която смятате за важна. За запитване може да ползвате формата за контакт.


Първо искам да Ви кажа стандартно какво включва всеки пакет, който бих могъл да Ви предложа:
● Предварителни срещи (обикновено две или три), с цел да се опознаем, както и да разбера какво е приоритетно за вас що се отнася до снимките. На тези срещи също така бих могъл да Ви съдействам за оптимизиране на графика за сватбения ден, а ако желаете бих могъл и да Ви дам насоки и препоръки за колеги професионалисти във видеозаснемането, DJ, грим и други.
● Пълно репортажно заснемане на сватбата
● Артистична фотосесия на младоженците
● Индивидуална обработка на всеки кадър
● Лична онлайн галерия с всички снимки за бързо споделяне с роднини и приятели

Мога да Ви предложа различни варианти, подходящи за малки, средни и големи сватби. Може да се възползвате от редица услуги - изработка на луксозни фотоалбуми, втори фотограф, снимки с дрон, фото ъгъл с аксесоари за забавни снимки и други. Също така може да заявите и допълнителни фотосесии - годежна фотосесия, седсватбена фотосесия и юбилейна такава.

 

Допълнителна информация и пояснения:
● За запазването на дата е необходимо да предоставите гаранционен депозит в рамките на 35% от стойността на избраният от вас пакет.
● За сватби извън региона на София и Перник се заплащат транспортни разходи и евентуално нощувка след допълнителна уговорка
● Срокът за обработка и предаване на снимките е до 45 дни. Кадрите се предават на флаш памет. Предлагам и експресна обработка до 10 дни срещу доплащане, ако нямате търпение или се налага да получите снимките си по-бързо. За най-нетърпеливите мога да предложа и 10 обработени кадъра до 3 дни след сватбата като допълнителна услуга.
● При желание за пълна конфиденциалност на снимките от страна на клиента, т.е. нито една Ваша снимка да не бъде публикувана в моите страници, цената на пакета се завишава с 35%.
● Годежна/Следсватбена фотосесия (фотосесия в отделен ден) – това е допълнителна сесия извън тържествения ден, което позволява повече креативност, избор на време и място без да се съобразявате с напрегнатия график на сватбата, като всичко това често води до най-хубавите снимки.
● Втори фотограф – горещо Ви препоръчвам опцията за втори фотограф – това гарантира по-пълно покритие на сватбеният ден, различни гледни точки, още уловени моменти и допълнителни индивидуални снимки на гостите Ви и техните реакции.
● Изработка на луксозни Фотоалбуми – красивите и добре изработени фотокниги в различни размери са един от традиционните, но и най-елегантни и впечатляващи начини да запазите спомените от този важен за Вас и наследниците Ви ден. Усещането да държите в ръцете си такова лично бижу е несравнимо с гледането на снимките в дигитален формат.

● Снимки с дрон - Ако желаете нестандартна гледна точка един от атрактивните варианти е да имате снимки с дрон във вашия сватбен албум. Представете си вас двамата на някой планински връх, но вместо кадър направен непосредствено до вас снимката да бъде направена от точка над пропастта към вас! Или пък ваша снимка на покрива на висока сграда, но заснета от 50 или 100м над вас, с целия град за фон. Ваша снимка в летящ балон? Няма проблем – различните летящи приятелчета ни дават тази възможност. Мога да направя за вас такава фотосесия, дори в комбинация с другите видове снимки. Необходимо е само да предвидите минимум един час само за тези снимки с дрон.

● За всички услуги, който поръчате може да ви бъде издадена опростена фактура от моята фирма Тийм 100 ООД.