Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Услуги

За да мога да Ви предложа възможно най-добрата за Вас оферта, моля напишете на коя дата и къде ще бъде сватбата Ви, колко гости очаквате, какви ритуали ще има и всякаква информация, която смятате за важна. За запитване може да ми пишете на мейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


За сватбения сезон през 2024г съм приготвил страхотни изненади и преживявания извън сватбените пакети за всички двойки, които ще снимам. Не пропускайте!Цени и пакети за сватбена фотография:


Мини Сватбен пакет – 1000лв

(важи за малки сватби в делнични дни)

Ангажираност на фотографа до 4 часа
Пълно репортажно заснемане на сватбата
Артистична фотосесия на младоженците
Индивидуална обработка на всеки кадър
Лична онлайн галерия с всички снимки за бързо споделяне с роднини и приятелиСтандартен Сватбен пакет – 1900лв


Ангажираност на фотографа до 8 часа
Пълно репортажно заснемане на сватбата
Артистична фотосесия на младоженците
Индивидуална обработка на всеки кадър
Лична онлайн галерия с всички снимки за бързо споделяне с роднини и приятелиПремиум Сватбен пакет – 3600лв


Ангажираност на фотографа до 11 часа
Пълно репортажно заснемане на сватбата
Артистична фотосесия на младоженците
Индивидуална обработка на всеки кадър
Лична онлайн галерия с всички снимки за бързо споделяне с роднини и приятели
Фотосесия в отделен ден (предсватбена или следсватбена) на избрана от вас локация
Луксозен фотоалбум 30/30см с 30стр.


Допълнителни услуги:

Цена за допълнително време (overtime) - 200лв за час
Фотосесия в отделен ден в рамките на 3ч – 800лв
Изработка на луксозни фотоалбуми – цените започват от 300лв
Втори фотограф - направете запитване


 

Допълнителна информация и пояснения:
● За запазването на дата е необходимо да предоставите гаранционен депозит в рамките на 40% от стойността на избраният от вас пакет.
● За сватби извън региона на София и Перник се заплащат транспортни разходи и евентуално нощувка след допълнителна уговорка
● Срокът за обработка и предаване на снимките е до 45 работни дни. Кадрите се предават чрез клауд сървър или онлайн галерия. Предлагам и експресна обработка до 10 дни срещу доплащане, ако нямате търпение или се налага да получите снимките си по-бързо. За най-нетърпеливите мога да предложа и 10 обработени кадъра до 3 дни след сватбата като допълнителна услуга.
● При желание за пълна конфиденциалност на снимките от страна на клиента, т.е. нито една Ваша снимка да не бъде публикувана в моите страници, цената на пакета се завишава с 35%.
● Годежна/Следсватбена фотосесия (фотосесия в отделен ден) – това е допълнителна сесия извън тържествения ден, което позволява повече креативност, избор на време и място без да се съобразявате с напрегнатия график на сватбата, като всичко това често води до най-хубавите снимки.
● Втори фотограф – горещо Ви препоръчвам опцията за втори фотограф – това гарантира по-пълно покритие на сватбеният ден, различни гледни точки, още уловени моменти и допълнителни индивидуални снимки на гостите Ви и техните реакции.
● Изработка на луксозни Фотоалбуми – красивите и добре изработени фотокниги в различни размери са един от традиционните, но и най-елегантни и впечатляващи начини да запазите спомените от този важен за Вас и наследниците Ви ден. Усещането да държите в ръцете си такова лично бижу е несравнимо с гледането на снимките в дигитален формат.

● Снимки с дрон - Ако желаете нестандартна гледна точка един от атрактивните варианти е да имате снимки с дрон във вашия сватбен албум. Представете си вас двамата на някой планински връх, но вместо кадър направен непосредствено до вас снимката да бъде направена от точка над пропастта към вас! Или пък ваша снимка на покрива на висока сграда, но заснета от 50 или 100м над вас, с целия град за фон. Ваша снимка в летящ балон? Няма проблем – различните летящи приятелчета ни дават тази възможност. Мога да направя за вас такава фотосесия, дори в комбинация с другите видове снимки. Необходимо е само да предвидите минимум един час само за тези снимки с дрон.