Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Галерия

Сватби - Сватбена Фотография

Сватби

Романтични Фотосесии

Романтични фотосесии

Портрети

Портрети

Събития

СъбитияОт тази страница ще имате възможност да разгледате различни видове снимки, които съм правил назад във времето, както и по-скорошни. За да бъде успешен един сватбен фотограф трябва да има умения в различни области на фотографията – снимане на движещи се обекти, снимки в условия на оскъдна светлина, използване на изкуствено осветление, снимане на портрети и други. Много често клиентите имат различни изисквания към снимките и настроението в тях. Някои хора искат романтична фотосесия, други искат нещо по-забавно, а трети желаят нещо нестандартно.

Сватби

Както се подразбира Сватби е основната галерия на сайтът ми. Тук може да разгледате галерия от някои от сватбите които съм снимал. Галериите са с подбрани кадри, но ако желаете да разгледате всички снимки от една сватба за да добиете по-пълна представа за стилът ми може да се свържете с мен. Какво обаче е различното в едни сватбени снимки от снимките, които правим всеки ден? Кадрите от сватбата както всички други са запечатани моменти от живота ни. Без значение дали снимаме с апарат, телефон или таблет, когато правим снимка ние запазваме някакъв момент, сцена или действие. Не самия процес по заснемането е важен, а съдържанието и неговото значение за нас. За един човек даден кадър може да е безценен, а за друг макар и близък приятел същата снимка да не означава нищо. Сватбената фотография обикновено е натоварена с много емоция, романтични и динамични моменти и много интересни епизоди. Сватбените снимки запечатват моменти от този така важен за влюбената двойка ден, но не само това. Тези кадри показват и разказват за щастието и емоциите на близките и приятелите им. Съвкупността от различните сюжети в снимките прави разказа пълен и пъстър, интересен и вълнуващ. В сватбените снимки са запазени и много от малките детайли, които след време наследниците ни определено ще гледат с интерес. Именно за това освен специално обработени кадри предавам на всичките младоженци и снимки с базови корекции, с реални цветове, без тониране – абсолютно натурален продукт. По този начин се елиминира възможността след години снимките да изглеждат демоде заради обработката си. Вкуса на хората се изменя, сега ни харесва едно, но след 20 или 30 годни ще се харесва със сигурност нещо различно.

Романтични фотосесии

В тази галерия може да разгледате част от фотосесиите, които снимам. За да се чувства комфортно човек да бъде сватбен фотограф, трябва да има знания и умения в различни области на фотографията. Затова не е чудно, че голяма част от сватбените фотографи са естествен избор и за други фотосесии. Можете да допълните разказът на вашата сватбена приказка с няколко вида допълнителни фотосесии. Такива са Годежна фотосесия или иначе казано предсватбена фотосесия, следсватбена фотосесия, Булчинска сесия, Юбилейни фотосесии, както и снимки с дрон. Последните разбира се не са самоцел, а допълват предварително заложената идея с една различна и нова гледна точка.

Портрети

В тази галерия ще публикувам всякакъв тип портрети, които снимам както на планирани фотосесии така и в ежедневието.

Събития

В тази галерия ще публикувам част от събитията, които снимам като например Свето Кръщене. Този тип снимки също представят един значим момент в живота на човек и определено си заслужава да запазите тези мигове. От подробните галерии може да добиете представа за подходът и стилът ми на снимане в тези ситуации.