Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Сватбата на Боряна и Антон

Локация: София

Сватбено парти в Ресторант Лебед, Панчарево

Сватбен организатор и декорация - Сватбено кафе

Сватбен Фотограф – Огнян Стойнев

Втори Фотограф – Иван Чохаджиев

Фотосесия – Парк Врана

Видеография – Илиян Матушев

DJ – DJ Хорхе

Прическа – Тодор Сивов

Торта – CO-CO sweet and more

 

Локацията

Ресторант Лебед, разположен на брега на езерото Панчарево е доста добър избор за провеждането на сватба. Мястото е много близо до София, но на много достъпно и спокойно място. Разполага и с голям паркинг, който спокойно може да побере всички автомобили на гостите ви. Излишно е да казвам, че локацията на брега на езерото е изключително красива и романтична. Освен добрите условия в ресторанта голямо предимство е и голямата открита площ под формата на кръгла тераса буквално над водата, където се провеждат изнесени ритуали и церемонии. Мястото е заобиколено от красиви пейзажи за фон на церемонията – мечта за всеки сватбен фотограф.

Ресторанта е на две нива, побира доста гости и предлага уютна обстановка и добро обслужване. На разположение е и огромна тераса, където в денят на сватбата бяхме разположили фотоъгъл със забавни аксесоари предоставени от Сватбената агенция – Сватбено кафе . Като подарък и жест към гостите от младоженците към фотоъгъла инсталирахме и принтер, от който всеки можеше да получи снимката си веднага.

 

Денят на сватбата

В такива дни всеки сватбен фотограф се чувства на мястото си, щастлив от това което върши. Много вълнуващи и зареждащи са подобни сватби с толкова много емоции. Случихме и на прекрасно време, макар точно преди церемонията да се опитваше да завали.

Боряна и Тони взеха решение да направим тяхната сватбена фотосесия в парк Врана. Както и друг път съм писал – мястото е идеално за сватбени и други фотосесии. В горещите дни парка предлага доста прохлада под големите дървета, които предлагат цели алеи на сянка. Има голям избор от локации и буквално местата на които може да се снима са на всяка крачка. Двореца разположен в парка може да бъде включен в кадрите с различна роля и предлага допълнителни опции за разчупена композиция в снимките.

След снимките във Врана предстоеше изискан и красив изнесен ритуал в ресторант Лебед. Целия ресторант, както и всички подходи към мястото на ритуала бяха украсени невероятно от момичетата от Сватбено кафе , като декорацията и аксесоарите бяха завършващия комплимент към  природната гледка.

 

Партито

След такъв забавен и емоционален ден се очакваше всичко да приключи с голям купон. Така и стана. Гостите и младоженците определено много се забавляваха заедно с DJ Хорхе и създадоха запомнящ се купон с доста приятни спомени за всички. Много танци, игри, изненади и приятни моменти имаше през цялата вечер. А в края на вечерта за гостите бе подготвена и страхотна изненада на открито. Стоейки на една от терасите под ресторанта, те изпратиха в небето красиви LED балони, а след това се и насладиха на рядко красива и продължителна заря, достойна да участва в някои от световните първенства по заря провеждани в Панагюрище в последно време. Като за финал на изненадата имената на младоженците грейнаха впечатляващо в огън.

Като финал искам да благодаря на Боряна и Антон за отношението към моя екип и за незабравимите моменти и спомени, на които присъствахме!