Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Сватбата на Цвети и Емо

Локация - София

Сватбено парти – Хотел Акорд

Сватбен фотограф – Огнян Стойнев

Прическа – Тодор Сивов

Сватбена Фотосесия - центъра на София и снимки в трамвай

DJ – DJ Емил Андреев

 

Локацията

Това е една емоционална сватба в ресторант Акорд. Ресторантът е част от хотел Акорд, разположен в североизточната част на София, на булевард Владимир Вазов. В последните години доста младоженци избират да направят своята сватба в хотел Акорд. Това разбира се има своето обяснение, тъй като ресторанта има много предимства – красива и просторна зала за до 120-130 гости, ефектно осветление, което може да допълни цветово вашата украса, много добро обслужване, хотелска част за гостите ви и не на последно място – градина в която може да се проведе изнесен ритуал за подписване на граждански брак.

 

Денят на сватбата

Подготовката на булката, гримът и прическата бяха в дома на родителите и. Оказа се, че Цвети е доста талантлив гримьор и се гримира сама. След емоционалния първи поглед тръгнахме разбира се за снимки. За сватбена фотосесия  двойката бе отделила близо 2 часа и 30 минути. Обикновено за фотосесия в денят на сватбата в София времетраенето е от 1 час до 1 час и 30 минути, тъй като графика е много натоварен. Тук случаят беше различен, тъй като за Цвети и Емо спомените под формата на сватбени снимки бяха приоритет. Толкова време разбира се няма как да се изразходи на една локация, затова им предложих да направим снимки с три различни сюжета.

Първо исках за започнем с нещо различно, индивидуално измислено за тях и предложих нестандартна идея за сватбени снимки – да направим разходка с трамвай. Оставихме колата и се качихме в градския транспорт. Сватбени снимки в трамвай? Да, определено се получи нестандартно, емоционално и романтично. И да, всички пътници се забавляваха с нас. За втория етап от фотосесията заложихме на нещо по-стандартно и направихме кадри в централната част на София. Снимахме в ларгото, около ЦУМ и при Националната художествена галерия. За финал, избрах трети сюжет, отново малко по нестандартен – поканих младоженците на кафе и направихме снимки вътре. Така отдъхнахме, разпуснахме и същевременно направихме хубави снимки. Много често в такава релаксираща атмосфера се получават най-успешните кадри.

След тази интересна сватбена фотосесия пристигнахме в градината на хотела, където предстоеше изнесен ритуал на открито.

Партито

Сигурно ви е направило впечатление, че още в началото започнах с думата емоционално. Това е така, защото точно това определени описва най-добре целия ден. Партито в ресторанта не прави изключение. Това просто беше от онези много силни и зареждащи дни заради които толкова много обичам да снимам сватби!