Сватбен фотограф и сватбена фотография - Огнян Стойнев Бутон за мобилно приложение

Сватбата на Богомила и Мирослав

Локация: село Раювци, област Велико Търново

Сватбено парти в комплекс Раювски хан

Декорация - Сватбена агенция Cottonfields

Сватбен Фотограф – Огнян Стойнев

Фотосесия – Язовир Йовковци и Раювски камъни

Видеография – Петър Петров

DJ – Станислав Василев

Грим и прическа - Mehmet Myumyun

 

Локацията

Едно от многобройните предимства в това да си сватбен фотограф е да имаш възможността да откриваш нови и нови красиви места. Село Раювци е разположено на брега на язовир Йовковци в много красива част от България – Еленския Балкан. Хубавият град Елена е само на около 15км, а до Велико Търново са не повече от 30км. Мястото е изключително красиво и чисто. Гледката във всички посоки е невероятна, подходяща също така и за любителите на пейзажната фотография. Обградено, както от язовира, така и от гората, селцето предлага уникални гледки на които всеки да се наслаждава дълго и незабравими места за разходки.

Голяма част от къщите в селото са  реставрирани, но се е запазил автентичният възрожденски стил на Еленският край. На всяка крачка можете да научите легенди за селото и известният Вълчан войвода. Една от тях разказва, че след провала на Странджанският заговор, хайдутина се оттегля и подвизава в следващите десет години в Еленският балкан. Затова и в негова чест в местността Вълча поляна се издига и единственият в страната паметник на именитият хайдутин. Непосредствено до паметника на хайдутина пък от скали е изграден и Българският Стоунхендж – Раювските камъни. Камъните са разположени в кръг, като на тях има и гравирани послания и цитати от известни личности.

От всичко описано по-горе разбирате, че това място е страхотен избор не само за почивка и отдих, но и за сватбена дестинация. Вариантите къде да бъде вашата сватбена фотосесия са толкова много, че избора чак е труден. Локацията е изключително подходяща и за сватбени снимки с дрон. Може да се каже, че един ден не би бил достатъчен да се снима навсякъде.

 

Денят на сватбата

Очаквайте скоро...

Партито

Очаквайте скоро...